Nye gravere fra Yanmar

Nye gravere fra Yanmar

Maskinene er SV15VT (1,55 tonn), SV17VT (1,66 tonn) og SV19VT (1,9 tonn), og alle sammen kan med andre ord transporteres rundt på en standard henger og f.eks. en pickup som transportmiddel. Maskinene er utstyrt med en Yanmar 3-sylindret Steg V-motor. De nye maskinene har ikke spesielt stort utstikk bak, men det er heller ikke såkalte zerotail-maskiner der bakstussen svinger seg innenfor beltenes grenser. Alle maskinene har variabelt understell. Hydraulikksystemene på maskinene leverer fra 28,6 l/min på den minste til 39 l/min på den største.

På en digital pressekonferanse opplyste Yanmar at dette er veldig viktige maskiner for den japanske produsenten i det europeiske markedet. Spesielt 1-2 tonns-klassen er store volumklasser i Europa. I Norge er det H&H Maskin AS som har agenturet på Yanmar.

Hytta fremheves spesielt på maskinene (som også kan leveres med canopy for de som ønsker det). Det er satset på førerkomfort og enkel betjening, og sikten er 360 grader fra førerstolen. En annen detalj er at slangene fra stikka forsvinner inn i bommen for bedre beskyttelse. Maskinene kan for øvrig også leveres med flere lengder på bom og stikke.

ny forhandler i Agder

ny forhandler i Agder

H&H Maskin AS har gleden av å presentere vår nye forhandler i Agder. ATM Service Lillesand AS er strategisk lokalisert i Agder, nærmere bestemt i Lillesand.

ATM Service Lillesand AS er et selskap som har en lang og rik erfaring fra service og salg til landbruks- og anleggsbransjen, og vil nå kunne tilby nye Yanmar og Kramer produkter.

Vi ønsker ATM Service Lillesand AS lykke til som forhandler for oss, og gleder oss til å bli godt representert i Agder.

 

Kontaktinfo:
ATM Service Lillesand AS
Birkelandsveien 330
4790 LILLESAND

 

Tor Henrik Schenk
Tel. 917 17 132
post@atmlillesand.no

 

 

Vi ønsker ATM Service Lillesand AS velkommen på laget !

 

 

 

Ny forhandler i midt-Norge

Ny forhandler i midt-Norge

H&H Maskin AS har gleden av å presentere vår nye forhandler i midt-Norge. Midt-Norsk Maskin AS er strategisk lokalisert i Trøndelag, nærmere bestemt i Steinkjer.

Midt-Norsk Maskin AS er et selskap som allerede har en lang rekke kunder innenfor salg og service , og vil også kunne tilby nye Yanmar og Kramer produkter.

Vi ønsker Midt-Norsk Maskin AS lykke til som forhandler for oss, og gleder oss til å bli representert i Trøndelag.

 

Kontaktinfo:
Midt-Norsk Maskin AS
Tømmermannsgata 3
7725 STEINKJER

 

Christian Aakre
Tel. 929 79 290
christian@midtnorskmaskin.no

 

 

Vi ønsker Midt-Norsk Maskin AS velkommen på laget !