Start » Produktnyheter » Nye gravere fra Yanmar

Maskinene er SV15VT (1,55 tonn), SV17VT (1,66 tonn) og SV19VT (1,9 tonn), og alle sammen kan med andre ord transporteres rundt på en standard henger og f.eks. en pickup som transportmiddel. Maskinene er utstyrt med en Yanmar 3-sylindret Steg V-motor. De nye maskinene har ikke spesielt stort utstikk bak, men det er heller ikke såkalte zerotail-maskiner der bakstussen svinger seg innenfor beltenes grenser. Alle maskinene har variabelt understell. Hydraulikksystemene på maskinene leverer fra 28,6 l/min på den minste til 39 l/min på den største.

På en digital pressekonferanse opplyste Yanmar at dette er veldig viktige maskiner for den japanske produsenten i det europeiske markedet. Spesielt 1-2 tonns-klassen er store volumklasser i Europa. I Norge er det H&H Maskin AS som har agenturet på Yanmar.

Hytta fremheves spesielt på maskinene (som også kan leveres med canopy for de som ønsker det). Det er satset på førerkomfort og enkel betjening, og sikten er 360 grader fra førerstolen. En annen detalj er at slangene fra stikka forsvinner inn i bommen for bedre beskyttelse. Maskinene kan for øvrig også leveres med flere lengder på bom og stikke.

Share This