H&H Maskin AS har gleden av å presentere vår helt nye forhandler i Agder. Traktor og Maskin AS er strategisk lokalisert like utenfor Kristiansand og skal serve kunder i begge Agderfylkene.

«Vi har kjøpt og solgt traktor, maskiner og utstyr siden 2015. Nå i 2018 etablerte vi Traktor og Maskin AS som blir et selskap som kun har fokus på oppkjøp, salg, service og oppfølging av kunder. I 2017 lanserte vi Dølen produkter som har vokst svært raskt på kort tid. Basert på suksessen med Dølen har vi nå vokst videre med å bli importør av JPM Trailers til Norge.

For å bli en solid leverandør til både landbruket og anleggsbransjen har vi nå utvidet vår produktportefølje. Fra før av har vi hatt agentur på Lilleseth, Lyng og Flekkefjord-produkter, men nå som vi også har H&H Maskin sine produkter på plass så har vi virkelig solid bredde med Yanmar gravemaskiner, Kramer hjullastere og hydraulisk utstyr fra NPK. Dette er produkter av ypperste kvalitet og passer godt inn i vår profil», uttaler daglig leder Trond Widar Løyning.

Kontaktinfo:
Traktor og Maskin AS
Setesdalsveien 620
4619 MOSBY

Trond Widar Løyning
Tel. 916 27 078
post@traktorogmaskin.no

 

 

 

Vi ønsker Traktor og Maskin AS velkommen på laget !

 

Share This