Ny forhandler i Rogaland

Ny forhandler i Rogaland

H&H Maskin AS har gleden av å presentere vår nye forhandler i Rogaland. Sivertsen AS er strategisk lokalisert på Ålgård like utenfor Stavanger.

Sivertsen AS er et selskap som har operert i bruktmarkedet for nærsagt alle typer kjøretøy og maskiner, og vil nå også kunne tilby nye Yanmar og Kramer produkter.

Vi ønsker Sivertsen AS lykke til som forhandler for oss, og gleder oss til å bli representert i Rogaland.

Kontaktinfo:
Sivertsen AS
Skurvemarka 12
4330 ÅLGÅRD

Christer Sivertsen
Tel. 905 58 099
christer@as-sivertsen.no

Vi ønsker Sivertsen AS velkommen på laget !

 

 

 

Møt oss på Dyrsku’

Møt oss på Dyrsku’

Start » Nyheter

H&H Maskin AS stiller sterkt på årets Dyrsku’n messe i Seljord 9-11 September. 
Etter snart 3 år er det endelig klart for ny messe på Dyrsku’n i Seljord, og vi gleder oss vilt. Vi viser oss frem i bredt format, med et stort spekter av maskiner fra både Yanmar og Kramer. Her blir det anledning til å se, kjenne på og prøve(sitte) maskinene – og selvsagt gjøre en meget god handel 🙂

Velkommen til vår stand I-904 på Dyrsku’n i Seljord 9-11.September.

H&H Maskin AS – alltid en hyggelig handel

Yanmar blir rød

Yanmar blir rød

Start » Nyheter

Som et ledd i globaliseringen og konseptet «Together We Build» ønsker Yanmar CE å bli mer synlig, samt å skille seg ut for å fremheve sin uovertrufne kvalitet i sine maskiner. Dette også for å være på linje med andre produktgrupper som Yanmar er viden kjent for, slik som traktorer, industri- og marine-motorer og annen industri. Vi er stolt av å kunne presentere de nye, røde maskinene fra Yanmar, og håper og tror at disse vil bli lagt godt merke til i bransjen. Vi håper selvsagt også at våre kunder synes disse er tiltalende.

Nye gravere fra Yanmar

Nye gravere fra Yanmar

Start » Nyheter

Maskinene er SV15VT (1,55 tonn), SV17VT (1,66 tonn) og SV19VT (1,9 tonn), og alle sammen kan med andre ord transporteres rundt på en standard henger og f.eks. en pickup som transportmiddel. Maskinene er utstyrt med en Yanmar 3-sylindret Steg V-motor. De nye maskinene har ikke spesielt stort utstikk bak, men det er heller ikke såkalte zerotail-maskiner der bakstussen svinger seg innenfor beltenes grenser. Alle maskinene har variabelt understell. Hydraulikksystemene på maskinene leverer fra 28,6 l/min på den minste til 39 l/min på den største.

På en digital pressekonferanse opplyste Yanmar at dette er veldig viktige maskiner for den japanske produsenten i det europeiske markedet. Spesielt 1-2 tonns-klassen er store volumklasser i Europa. I Norge er det H&H Maskin AS som har agenturet på Yanmar.

Hytta fremheves spesielt på maskinene (som også kan leveres med canopy for de som ønsker det). Det er satset på førerkomfort og enkel betjening, og sikten er 360 grader fra førerstolen. En annen detalj er at slangene fra stikka forsvinner inn i bommen for bedre beskyttelse. Maskinene kan for øvrig også leveres med flere lengder på bom og stikke.